Bemutatkozás

A foglalkozás egészségügyi rendelő Budapesten a belvárosban található, a VII. kerület Wesselényi utca 11 szám alatt.

Üzemdoki – 2006 óta

Foglalkozás-egészsségügyi szakorvosi képesítést 2006-ban szereztem, azóta végzek üzemorvosi tevékenységet. Asszisztensemmel 2015 óta dolgozunk együtt. Szerződött partnereink részére biztosítunk üzemorvosi szolgáltatást.

Cégeink között megtalálhatók egyetemek, multinacionális cégek, kis-és középvállalkozások, melyek leginkább az IT szektorból,  belvárosi irodaházakból, belvárosi vendéglátóipari egységekből állnak. Korlátozott számban várjuk leendő céges ügyfeleinket.

Rólunk mondták

Köszönjük partnereink véleményét!

IT csapatunk üzemorvosa a Doktornő, 12 éve dolgozunk együtt, nagyon szeretjük, külön köszönjük az asszisztensnő, Ildikó munkáját!

 


Kertész Róbert

Munkavédelmis kolléga kereste meg a Doktornőt a munkahelyi stressz teszttel kapcsolatban. A teszt az szuper, segített feltárni a kollégák közötti feszültséget, váltottunk üzemorvost, ma már a Doktornő az üzemdokink.

 


Juhász Helga

Amerikai-magyar IT cég vagyunk Budapesti irodával. A rendelő amerikai színvonalú, komoly IT, szuper csapat!

 


Német Márk

Miért válasszon minket?

Szakmai felkészültség

A jogszabályi változások követésével naprakészen, szakmai felkészültséggel és tudással rendelkezünk. Továbbképzéseken aktívan részt veszünk, a szakmai oldalakon rendszeresen tájékozódunk.

Kiváló üzemorvosi asszisztens

Ildikó kolléganőm magasan képzett szakasszisztens, precizitása, igényessége, szaktudása gördülékennyé és jó hangulatúvá teszi a mindennapi munkavégzést

A rendelő megközelíthetősége

A rendelő Budapest belvárosában található, jól megközelíthető tömegközlekedéssel is, az Astoriától 300 méterre helyezkedik el, a VII. kerületben a Wesselényi utca 11. szám alatt.

Korszerű IT infrastruktúra

Az informatikai rendszerünk részét képezik: nagy teljesítményű számítógépek, monitorok, hálózati adattárolók, VPN kapcsolatok és egy korszerű üzemorvosi szoftver.

Digitális orvosi rendelő

Orvosi eszközeink számítógép hálózathoz kapcsolódnak, az adatokat digitálisan tároljuk, az ügyfelek digitális aláírótáblán írnak alá. 

Díjfizetés

Az ügyfeleink és pácienseink a vizsgálatok, szolgáltatások díját fizethetik készpénzzel, átutalással és bankkártyával. 

Stratégiai Hármas

Szakmaiság

Naprakész tudás, korszerű eszközök

A XXI. század kihívásainak megfelelni, orvoszakmai, jogi, informatikai , üzleti tudással rendelkezni.

Empátia

Középpontban az ember

Az empátiásan kommunikáló orvos páciensei többet fednek föl tüneteikből, ennek következtében pontosabb diagnózishoz juthatunk.

Partnerség

Üzleti alapú kommunikáció

A munkavállaló egészségvédelme mellett az ügyvezetőre háruló jogok, kötelességek orvos szakmai konzultációja, biztosítása.

Munkatársaink

Dr. Tács Tímea

Foglalkozásegészségügyi szakorvos

Toldi Ildikó

Foglalkozásegészségügyi szakápoló

hu_HUHungarian